დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით 1 საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.
მ ა ს ა ლ ა:
ყველი- 1 კილოგრამი
პურის ფქვილი-2 ჩაის ჭიქა
ერბო ან კარაქი – 300 გრამი
ერბო ან კარაქი – 300 გრამი
No comments:
Post a Comment