ფშავ-ხევსურული ხაჭაპური

დავფშვნათ ახალი ყველი, შევაზილოთ კარაქი და ჩავყაროთ ქოთანში, რომელიც ცეცხლისპირას არის დადგმული. შიგვე ჩავყაროთ ფქვილი და ვზილოთ განუწყვეტლივ ხის კოვზით. დაახლოებით 1 საათის დუღილის შემდეგ ამოვიღოთ ჯამებზე და ცხელ-ცხელი მივიტანოთ მაგიდაზე.
ცხელ ხაჭაპურთან შეიძლება მივიტანოთ ცივი რძე.

მ ა ს ა ლ ა:
ყველი- 1 კილოგრამი 
პურის ფქვილი-2 ჩაის ჭიქა
ერბო ან კარაქი  – 300 გრამი

No comments:

Post a Comment